سلام سهیل جان.خوبی؟نقل قول:
آقا ما یه مدت نبودیم.
دمت گرم . توپ نوشتی.
فقط اس اس.چه اول چه آخر.
پرسپولیس رو هم که روشو کم کردیم.
میخواستن 4 تا بزنن. :gasp:
تا دقیقه 85 ، 1-0 عقب بودن:yes::rofl:
ارادتمند
Printable View
سلام سهیل جان.خوبی؟نقل قول:
آقا ما یه مدت نبودیم.
دمت گرم . توپ نوشتی.
فقط اس اس.چه اول چه آخر.
پرسپولیس رو هم که روشو کم کردیم.
میخواستن 4 تا بزنن. :gasp:
تا دقیقه 85 ، 1-0 عقب بودن:yes::rofl:
ارادتمند
به پست اول دقت کنید یه بار!
شما هم خودت یه نگاهی بندازی بد نیست.نقل قول:
ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خوب چی شد مثلا؟
تغیری نکرده
این بچه بازی ها جاش اینجا نیست.
خبر های جدید سایت استقلال :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سرمربی تیم فوتبال استقلال اظهار داشت : به هواداران استقلال قول میدهم بدون احتساب نتایج نیم فصل اول ، استقلال قهرمان نیم فصل دوم خواهد شد. به گزارش سایت رسمی باشگاه کریمی تاکید کرد برای رسیدن به اوج آمادگی و هماهنگی مورد نظر من حداقل نیاز به 20 جلسه تمرینی می باشد که بعد از پشت سر گذاشتن این زمان مطمئن هستم استقلال به بالای جدول صعود خواهد کرد و هواداران استقلال هم نتایج استقلال را از نیم فصل دوم پیگیری کنند .
کریمی در ادامه صحبت هایش افزود : حق هواداران استقلال بسیار بیش تر از این است و می خواهیم استقلال را به جایگاهی برسانیم که بسیار بالاتر از آنچه مد نظر مدیریت باشگاه و هواداران است .
کریمی در ادامه صحبت هایش در مورد احتمال بوجود آمدن مشکلات بر سر راهش و عدم نتیجه گیری وی تاکید کرد : مشکلاتی که برای آقای حجازی پیش آمد برای من پیش نمی آید زیرا وجود آقای حجازی در کنار من و تیم استقلال مانند یک سپر از ما محافظت خواهد کرد
منصوریان : هواداران شاهد فوتبالی بی نظیر از استقلال خواهند بود
کاپیتان تیم فوتبال استقلال در پایان بازی و در جمع خبرنگاران اظهار داشت : یکی از بهترین مربیان 10 سال اخیر کشورمان به استقلال آمده است و من به هواداران استقلال قول می دهم با وجود آقای فیروز کریمی در پست سرمربیگری استقلال شاهد فوتبالی بی نظیر از استقلال خواهیم بود . به گزارش سایت رسمی باشگاه منصوریان در باره بازی استقلال مقابل تیم فوتبال پاس همدان گفت : در هفته های گذشته که استقلال به نتیجه می رسید از بازی ما ایراد می گرفتند که چرا دفاعی بازی می کنید. آن زمان تاکید کردم که در بازی نتیجه مهم است. امروز هم که تیم ما بازی خوبی را به نمایش گذاشته اما به نتیجه نرسیده تیم پاس همدان را به دلیل بازی دفاعی زیر سئوال نمی برم.
هافبک تیم فوتبال استقلال تهران با اشاره به این موضوع که تیمش از شانس های مسلم گلزنی خود استفاده نکرده است، تاکید کرد: امروز بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم اما نتوانستیم نتیجه دلخواه را بدست آوریم. فکر می کنم عادلانه ترین نتیجه برای این بازی تساوی یک بر یک بود.
وی در خصوص بازی تیم فوتبال پاس همدان، تصریح کرد: پاس دفاعی بازی می کرد، دفاع نیز یک نوع شیوه بازی است. پاس هم مانند سایر تیم ها با انگیزه زیاد و با هدف اینکه مقابل استقلال در آزادی به نتیجه برسد، به میدان آمد و بر خلاف جریان بازی به گل رسید و با دفاع از آن گل به پیروزی رسید.
برهانی : هیچگاه شاهد چنین فوتبالی از تیم سابقم نبودم
مهاجم تیم فوتبال استقلال در خاتمه دیدار استقلال مقابل پاس همدان در حالی که در جمع خبرنگاران صحبت می کرد اظهار داشت : هیچگاه شاهد چنین فوتبالی از تیم سابق خود نبوده ام ، آنها در طول مدت نود دقیقه بازی 11 نفره دفاع می کردند و غیر از گلی که بثمر رساندند نتوانستند موقعیتی روی دروازه استقلال خلق کنند و این تیم ما بود که صاحب توپ و میدان بود اما نتوانستیم از موقعیت های خودمان استفاده کنیم . به گزارش سایت رسمی باشگاه برهانی در مورد فیروز کریمی و آیا وی تاثیری در فوتبال استقلال داشته است یا نه تاکید کرد : حضور آقای کریمی در استقلال نظم تاکتیکی را برای استقلال به همراه داشته است زیرا همانطور که دیدید پس از خوردن یک گل انسجام تیمی ما از بین نرفت و نظم تاکتیکی به خوبی در تیم رعایت می شد و این چیزیست که در بازی های قبلی استقلال و بخصوص بعد از گل خوردن از حریف کمتر به چشم می خورد.
طالب لو :بدشانسي گريبانگير تيم ما شد
وحيد طالبلو اظهار داشت: برابر پاس همدان خيلي خوب بازي كرديم و اين تيم را تحت فشار قرار داديم. بدشانسي گريبانگير تيم ما شد و نتوانستيم در اولين حضور فيروز كريمي برنده شويم.به گزارش سایت رسمی باشگاه وي با اشاره به ضعف خط دفاعي استقلال، عنوان كرد: مشكل ما فقط در خط دفاعي نيست. در تمام خطوط مشكل داريم و ساختار تيمي ما درست نيست.
طالبلو در مورد گلي كه دريافت كرد، گفت: مهاجم حريف در محوطه جريمه ما آزاد بود و هيچ مدافعي او را مهار نكرده بود. در آن صحنه توپ را اصلا نديدم.
حجازی : کریمی می تواند استقلال را به صدر جدول برساند
مدیر فنی و رئیس سازمان فوتبال استقلال در پایان بازی استقلال مقابل تیم فوتبال پاس همدان ضمن تشکر از هواداران استقلال عنوان کرد : من مطمئن هستم آقای کریمی می تواند استقلال را به صدر جدول لیگ برتر برساند و حتی این تیم را قهرمان جام حذفی نماید. به گزارش سایت رسمی باشگاه حجازی تاکید کرد : آنچه مسلم و مشخص است آقای کریمی نیاز به زمان و چند بازی بیشتر دارند تا بتوانند با بازیکنان و قابلیت های آنها بیشتر آشنا شوند و علاوه بر رسیدم به یک شناخت و هماهنگی مورد نظرشان باید در تعطیلات نیم فصل کار بدنسازی انجام دهند و به این صورت مطمئنا در نیم فصل دوم شاهد یک فوتبال زیبا توام با نتیجه از استقلال خواهیم بود .
حجازی در مورد نحوه همکاری اش با کریمی در مورد مسائل فنی تیم تاکید کرد آقای کریمی پتانسیل بسیار بالایی دارند ضمنا من با آقای کریمی دوست و رفیق هستیم و ایشان من را قبول دارند و می دانند اگر نظری درباره مسائل فنی به ایشان بدهم به نفع خود ایشان و تیم فوتبال استقلال خواهد بود بنابر این عملا مشکلی بین من و ایشان وجود نخواهد آم